Energi- og gruveminister i Algerie Youcef Yousfi mener det på nåværende tidspunkt ikke er behov for noe krisemøte i OPEC.- Vi ser ikke et noe fysisk knapphet på olje i markedet, og vi ser ikke noe behov for at Opec skal møtes i dag uten at det er en endring, skal Yousfi ha sagt på en konferanse i Houston onsdag ifølge Bloomberg.Oljeminister i Algerie, Jose Maria Botelho de Vasconcelos, sa tirsdag at OPEC burde vente og se hvordan urolighetene i Libya utvikler seg før man eventuelt fastsettes et ekstraordinært møte.Uroen i Libya har redusert landets oljeproduksjon til cirka 0,5 millioner fat per dag, ned fra 1,6 millioner fat daglig før uroen brøt ut.Det sa sjefen for Libyas nasjonale oljeselskap Shokri Ghanem på en pressekonferanse onsdag kveld. Mye av nedgangen skyldes at utenlandske oljearbeidere har reist, hevdet han.- Libyas oljefelt ligger spredt i ørkenen. Mange utenlandske arbeidere fikk panikk og ønsket å dra. Det gjorde også libyske arbeidere, tilføyde han.Ifølge Ghanem er Libyas oljeindustri fortsatt koordinert og ledet sentralt.