- Kjøp disse aksjene

DnB NOR Markets anbefaler kjøp av fire oljeservice-aksjer på Oslo Børs.

Foto: BWO
Energi

DnB NOR Markets har de siste dagene avholdt en olje-, shipping- og offshorekonferanse.- Innen Subsea og FPSO-segmentet fikk vi bekreftet vårt syn om at anbudsaktiviteten er på vei opp. Prisene ser ut til å ligge flate for de kontraktene som er tildelt, mens inntrykket er at de ligger noe opp på prosjekter som er inne i en anbudsfase, skriver meglerhuset i morgenrapporten fredag- Vi fikk også bekreftet vårt inntrykk av at det er mer press på kapasiteten i subseasegmentet. For FPSO er tilbakemeldingen at leverandørene nå har anledning til å være mer selektive når de velger hvilke prosjekter de vil legge inn anbud på, skriver meglerhuset.Her er anbefalingene:

  • Subsea 7: Kjøp, kursmål 185Subsea 7: Kjøp, kursmål 185
  • BW Offshore: Kjøp, kursmål 18BW Offshore: Kjøp, kursmål 18
  • Fred. Olsen Production: Kjøp, kursmål 13Fred. Olsen Production: Kjøp, kursmål 13
  • Aker Solutions: Kjøp, kursmål 140Aker Solutions: Kjøp, kursmål 140

Nyheter
Børs