Oljeprisen faller videre onsdag morgen, og er nå lavere enn da Oslo Børs stengte sine dører tirsdag ettermiddag.Brent for levering i april omsettes nå til 112,34 dollar, ned 0,64 prosent inneværende døgn, mens WTI-oljen er ned 0,52 prosent til 104,47 dollar.Da siste aksje ble omsatt på Oslo Børs tirsdag kostet brentoljen rundt 113,30 dollar fatet.Det videre fallert kommer etter at medlemmer av OPEC har vurdert drøfting av en produksjonsøkning av olje.Kuwaits oljeminister Ahmad Abdullah Sabah uttalte nylig at oljekartellets generalsekretær Abdalla El Badri nå kontakter medlemsland for å få vurdert om det er nødvendig å øke produksjonstaket.Kamphandlingene i Libya har redusert landets produksjon med opptil en million fat per dag, ifølge IEA.Estimater fra Bloomberg News viser at landet produserte 1,39 millioner fat pr dag i februar, mot 1,59 millioner fat i januar.- Jeg mener at situasjonen i Libya i en viss grad er under kontroll fra et rent oljemarkedssynspunkt. Det er godt med forsyning i markedet, det er ikke noe problem med tilførselen, sier Mark Pervan, sjef for råvareanalyse i Australia & New Zealand Banking Gorup i Melbourne, til Bloomberg.Ferske tall fra American Petroleum Institute (API) tirsdag kveld viste at de amerikanske oljelagrene steg med 3,8 millioner fat i forrige uke til 348,5 millioner fat.Samtidig falt bensinlagrene med 3,7 millioner fat til 230,7 millioner fat mens lagrene for destilater var ned 1,5 millioner fat.Utnyttelsesgraden av raffineriene i prosent steg 2,0 prosentpoeng til 80.I ettermiddag kommer tallene fra det amerikanske energidepartementet DOE.