Golar LNG Partners-kursen er klar

Investorene flokker seg rundt John Fredriksen og hans neste børsnotering - Golar LNG Partners.

John Fredriksen. Foto: Finansavisen
Energi

Golar LNG meldte onsdag i forrige uke at det ønsker å selge seg ned i datterselskapet Golar LNG Partners, i forbindelse med en IPO. Det ble ifølge Reuters oppgitt at målet var å samle inn over 300 millioner dollar.Ifølge en børsmelding torsdag i forrige uke forventet Golar LNG Partners en IPO-kurs på 20-22 dollar per aksje, tilsvarende et bruttoproveny på 252 millioner dollar i midten av intervallet.Men de 12 millioner aksjene som legges ut prises til 22,50 dollar per aksje, altså over det indikerte intervallet, går det frem av en børsmelding sendt natt til fredag.Dette tilsvarer et bruttoproveny på 270 millioner dollar.Selskapet viser til en sterk etterspørsel etter aksjene, som vil bli handlet på Nasdaq Global Select Market med ticker "GMLP".Hele meldingen her.

Nyheter
Børs