Oljeaktør sikrer seg to nye blokker

Interoil Exploration melder torsdag at deres datterselskap har sikret seg to nye blokker i Colombia.

Oljearbeidere - Foto: AP
Energi

Oljeaktøren InterOil Exploration and Production melder torsdag at deres datterselskap blir operatør med 100 prosents eierskap på to nye leteblokker i Colombia, LLA-47 og COR-6.Begge disse blokkene ble utlyst i 2010-lisensrunden, melder Reuters.Selskapet sier videre at de har forpliktet seg til å tilegne seg 150 kvadratkilometer 3D-seismikk og bore to letebrønner under den første letefasen på 36 måneder på COR 6, og tilsvarende 350 Kvadratkilometer seismikk og åtte letebrønner på LLA-47.Interoil vil starte arbeidet med å hente inn seismikkdata i begynnelsen av 2012 og deretter starte boringen i slutten av året.Selskapet sier at det vil vurdere å ta inn andre aktører på de to blokkene.

Nyheter
Børs