Samme dag somen garantert tegningsrettsemisjon på 275 millioner dollar, .Styremedlemmet i Sevan Marine får med seg 10 millioner kroner i etterlønn, skriver Finansavisen.- Jeg har vært i Sevan-systemet i 10 år, så alt som har skjedd er mitt ansvar - både plusser og minuser. Min vurdering er at det kan være positivt med et skifte på toppen, sier han.Tveteraas innrømmer overfor avisen at timingen av Sevan Drilling-emisjonen kunne vært bedre.- Jeg har jobbet 24 timer i døgnet i 10 år for Sevan og føler fortsatt at jeg har mye å gi. Etter 25 år i oljebransjen blir det nok noe innen olje eller oljeservice, sier Tveteraas til Finansavisen.Sevan Marines aksjonærer har i alt skutt 8,0 milliarder kroner i selskapet. I går falt aksjen 27 prosent før den endte på 51 øre. Det tilsvarer en prising av selskapet på i underkant av 270 millioner kroner.