Tror champagnen kan sprettes i år

Ålesund-reder Eivind Volstad tror det blir subsea-fest allerede i år.

Foto: Subsea7
Energi

Ålesund-reder Eivind Volstads selskap Volstad Shipping tjente 21,9 millioner kroner i fjor, mot 138,1 millioner kroner i 2009.- Helt fornøyd blir man vel aldri, men vi er rimelig fornøyde, sier Volstad til Finansavisen.Urealiserte valutaeffekter førte til at bunnlinjen ble betraktelig svakere enn i toppåret 2009.- Markedet var litt opp og ned i fjor. Tallene er også preget av at det nye skipet vi fikk levert i fjor sommer, ble liggende fire måneder uten arbeid, sier Volstad.Subsea var litt nede i høst og vinter, men nå kommer markedet tilbake fort. Ekspertene har jo spådd at subsea virkelig skal komme i 2012, men nå ser det ut till at det kommer allerede i 2011, sier Volstad.

Nyheter
Næringsliv