Sevan Drilling frykter raid

Sevan Drilling frykter at konkurrent skal snappe opp selskapet på billigsalg.

Sevan Driller. Foto: Selskapet.

Sevan Marine kan komme til å selge sine Sevan Drilling-aksjer for å løse sine store finansielle utfordringer. Ifølge Finansavisen frykter ledelsen i Sevan Drilling at de vil bli slukt av en konkurrent på for lave nivåer, etter at det de siste ukene er blitt spekulert i en pris på fem kroner per Sevan Drilling-aksje.- Vi håper det blir en finansiell aktør som eventuelt kjøper Sevan Marines aksjer i Sevan Drilling, dersom de bestemmer seg for å selge. Gjennom dette håper vi å få arbeidsro, sier finansdirektør Jon H. Wilmann i Sevan Drilling.- Aksjekursen er hamret ned. Frykter dere at en industriell aktør skal kjøpe Sevan Drilling på billigsalg?- Det er riktig at prisen er veldig lav, og det skyldes nok mye situasjonen i Sevan Marine. Vi har engasjert First Securities for å ivareta våre interesser, sier finansdirektøren.