4 aksjekjøp før en god børshøst

Investeringsdirektør Robert Næss i Nordea Investment Management venter børsoppgang til høsten og anbefaler fire aksjer.

Energi

Hittil i år er cruiserederiet RCL ned 38 prosent på Oslo Børs, og selskapet prises nå til en pris/bok på 0,8. Investeringsdirektør Robert Næss i Nordea Investment Management anbefaler kjøp av aksjen.- Estimatene for 2012 er nok i det høyeste laget, men etter aksjekursfallet tror vi at markedet er fornøyd kun med en beskjeden inntjeningsvekst sammenlignet med 2011, sier Næss til Finansavisen.Han trekker også frem Songa Offshore som Nordea-forvalteren synes har en attraktiv verdsettelse. Næss forventer et godt år for selskapet i 2012.- Inntjeningsestimatene for 2011 er kommet noe ned, men det ser fortsatt ut til at 2012 blir riktig godt for selskapet, sier han.I tillegg anbefaler han Sparebank1 SR-bank som prises til 8 ganger inntjeningen på en P/B under 1 og amerikanske Microsoft som prises til 9 ganger inntjeningen og overrasket positivt ved siste rapportering.Hele intervjuet med investeringsdirektør Robert Næss i Nordea Investment Management finner du i Finansavisens mandagsutgave.

Nyheter
Næringsliv