Bedre for Marathon Oil

Marathon Oil sitt kvatalsresultat viste seg å være bedre enn analytikerne hadde antatt og gjentar tidligere uttalte vekstforventnigner.

Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.
Energi

Marathon Oil fikk et resultat, ex engangsposter, på 0,96 dollar pr aksje i første kvartal 2011. ved samme kvartal i fjor var fortjeneste pr aksje 0,62 dollar.Selskapet hadde samlede inntekter på 3,86 milliarder dollar i andre kvartal 2011, mot samlede inntekter på 2,90 milliarder dollar tilsvarende kvartal i fjor.- I andre kvartal fullførte vi en vellykket spin-off av nedstrømsvirksomheten og annonsert kjøp av eiendeler på 3,5 milliarder dollar i Eagle Ford Shale-engasjementet i Texas sier styreformann, president og CEO i Marathon Oil Clarence P. Cazalot Jr.Selskapet gjentar tidligere guiding.- Våre økonomiske resultater andre kvartal var solide, men ble ble negativt påvirket av planlagt nedetid på viktige internasjonale operasjoner som holdt produksjonen i kvartalet til de nedre nivåene av guidingen. Disse operasjonene er alle tilbake til å operere på eller over forventet kapasitet, sier Cazalot Jr.Her er Marathon Oil sin presentasjon