DOF ASA melder om et resultat etter skatt på minus 15 millioner kroner i 2. kvartal 2011, mot minus 208 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet per aksje ble minus 0,07 kroner mot minus 1,65 kroner ved samme periode i fjor.Resultatet før skatt ble minus 9 millioner kroner, sammenlignet med minus 159 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble 215 millioner kroner, mot 198 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 1.581 millioner kroner, sammenlignet med 1.521 millioner kroner i 2. kvartal 2010.DOF har en høy kontraktsdekning for sin supply-flåte og usikkerhet rundt inntjeningen er lav for denne aktiviteten.DOF Subsea har sikret tilfredsstillende kontraktsdekning for prosjektflåten i tredje kvartal og i tillegg fått nye skip i drift.Inntjeningen for konsernet forventes i dag å bli bedre i andre halvår sammenlignet med første halvår.