Gaddafis soldater brukte tirsdag tunge våpen som granatkastere mot opprørerne som forsøkte å kjempe seg inn i det godt bevoktede hovedkvarteret Bab al-Aziziyah, melder Al Jazeera. Opprørerne sier de har omringet området.- Gaddafi dreper oss alle. Vær så snill, hjelp oss! sier en mann gråtende til nyhetsbyrået AFP etter at familien hans er drept av en granat.Opprørerne hevder de kontrollerer det meste av byen, men en av TV-kanalens reportere i Tripoli melder om harde kamper og sier «byen balanserer på en knivsegg».TV-bilder viste granatangrep og svarte røyksøyler flere steder i Tripoli. Bab al-Aziziyah i sentrum av byen har vært et av hovedmålene for kampene i hovedstaden, og opprørsledere har sagt at de ikke forventer at komplekset skal falle lett. Flere tror at Muammar Gaddafi gjemmer seg i komplekset, som er på størrelse med flere fotballbaner.Sønnen Saif al-Islam sier faren fortsatt befinner seg i hovedstaden. Minst to personer er drept og flere andre såret i kampene, blant dem et spedbarn, melder Sky News. Sykehusene i byen skal være i desperat mangel på utstyr, personell og medisiner, ifølge libysk opposisjons-TV