Ny rapport fra PA Resources

PA Resources produserte i juli i snitt 8.600 fat olje hver dag. Den siste produksjonsbrønnen på Azuritefeltet offshore Kongo har prestert langt under ventet nivå.

Foto: PA Resources
Energi

I årets syv første måneder produserte PA Resources i snitt 9.000 fat olje hver dag. I juli var snittproduksjonen på 8.600 fat daglig.I Nord-Afrika ble det i forrige måned produsert et dagssnitt på 3.600 fat om dagen, mens det i Vest-Afrika var en dagsproduksjon på 5.000 fat.Selskapet melder også at den siste produksjonsbrønnen på Azuritefeltet offshore Kongo, som ble satt i drift den 8. juni, har prestert langt under ventet nivå.- Det ser ut som om formasjonen ble skadet under ferdigstillelse av brønnen. Vurderinger foregår for å bedømme om det er mulig å gjennomføre forbedringer på brønnen, skriver selskapet i en melding.