Transeuro melder om en fortrinnsrettemisjon til kurs 51 øre, 27 prosent under siste notering, men benytter også anledningen til å opplyse at Transeuro forbereder seg for nye boreoperasjoner på Karl 101-brønnen i Ukraina.Schlumberger er engasjert for å utføre operasjonene.Transeuro regner medat at operasjonene på brønnen vil starte sent i november, etter at fortrinnsrettsemisjonen er gjennomført.Selskapet har et mål om en initiell produksjon på drøye 10 millioner kubikkfot per dag, for så å ha en gjennomsnittsproduksjon på fire-fem millioner kubikkfot per dag det første året.Kondensat-yielden anslås til 30-50 fat per million kubikkfot med gass.Transeuro opplyser videre at snittproduksjonen i juni, juli og august var henholdsvis 1,1, 2,3 og 1,5 millioner kubikkfot per dag.Det estimeres en produksjon på til 2,6 millioner kubikkfot per dag i september, mens produksjonen i oktober, november og desember estimeres til 3,5 millioner kubikkfot per dag.