Sevan Marine har lenge vært i store økonomiske problemer og aksjen har falt som en stein på Oslo Børs i 2011.Denne uken regnes som en skjebneuke for selskapet og styreleder Jens Ulltveit-Moe har blant annet uttalt at han blir nødt til å gå til skifteretten dersom veien videre ikke stakes ut nå.Torsdag skriver avisen dn at en ukjent industriaktør kan komme til å kjøpe flere av selskapets fartøyer.- Vi har en konstruktiv og god dialog med en industriell kjøper vedrørende en del av aktivumene. Et fremtidig samarbeid med denne aktøren er også aktuelt, sier nevnte Ulltveit-Moe.Han vil ikke si noe om hvem denne aktøren er. Sevan uttalte onsdag at selskapet kommer til å sende ut en pressemelding torsdag morgen klokken 09.00 om veien videre for riggaktøren.Torsdag morgen har selskapet bedt Oslo Børs om at aksjen forblir suspendert fra all handel frem til det foreligger en løsning på problemene og en restrukturering av obligasjonsgjelden.Sevan er fortsatt suspendert fra handel på Oslo Børs i påvente av bekreftelse fra selskapets interessenter knyttet til de pågående forhandlingene.Forhandlingene omfatter blant annet en komplett og konsensuell restrukturering av selskapets obligasjonslån.