Ex-BP-sjef: DNO er bra, RAK dårlig

- Alle i industrien vil si det samme som meg: Eiendelene til DNO International er mye mer interessante enn RAK Petroleum, sier tidligere BP-sjef Tony Hayward.

Tony Hayward. Foto: AP
Energi

Tony Hayward ble kastet som sjef i BP høsten 2010. Etter det har han etablert selskapet Vallares, som fusjonerer med det tyrkiske oljeselskapet Genel Enerji og skaper det nye selskapet Genel Energy med Hayward som sjef. Selskapets forretningsmodell minner mye om DNO International, fastslår Finansavisen.Han er krystallklar på at DNO International er interessant for hans nye selskap, men at RAKs eiendeler var uinteressante.Avisen erfarer skal RAK Petroleum ved gjentatte anledninger har forsøkt å selge eiendeler i Mena til Vallares- De eiendelene var rett og slett ikke spesielt interessante. Ikke spesielt pirrende, sier Hayward.- Alle i industrien vil si det samme som meg: Eiendelene til DNO International er mye mer interessante enn RAK Petroleum. Akkurat nå må vi avvente utfallet av denne fusjonen, men det er klart at på sikt kan DNO International være interessante for oss, sier han.

Nyheter
Børs