Meget solide nyheter fra DNO International

Oljeselskapet DNO International har onsdag publisert ferske produksjonstall. De bør være lystig lesning for investorene.

Bilder DNO.no

Oljeselskapet DNO International skriver i en børsmelding onsdag at de i oktober hadde en snittproduksjon av olje på 30.635 fat olje per dag.Det er en økning på rundt 13 prosent i forhold til produksjonen i september, som kom inn på 26.712 fat olje per dag.I Jemen produserte selskapet 3.986 fat olje per dag, mens man måneden før hadde en produksjon på 4.170 fat per dag. Her var realisert oljepris 109 dollar per fat, noe som var uendret i forhold til i september.I Kurdistan produserte man 26.649 fat olje per dag - opp fra 22.542 fat per dag i september. Her tror selskapet at produksjonen i november vil bli noen lunde den samme.Les alt om DNO-produksjonen i meldingen fra selskapet