Fortsatt blodrødt fra RXT

Reservoir Exploration Technologys underskudd er større enn inntektene.

Stein Hedemark. Foto: Finansavisen
Energi

Reservoir Exploration Technology ASA (RXT) melder om et resultat etter skatt fra videreført virksomhet på minus 20,5 millioner dollar i 4. kvartal 2011, mot minus 31,3 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,20 dollar, mot minus 0,35 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 19,0 millioner dollar, sammenlignet med minus 30,8 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble minus 25,3 millioner dollar, mot minus 26,4 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 13,3 millioner dollar, sammenlignet med 22,2 millioner dollar i 4. kvartal 2010.Her er rapporten og presentasjonen Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs