Går det mot salg eller fusjon for olje-myggen?

Oljemyggen falt 50 prosent i fjor og er ned kraftig i år også. Nå skal Panoro undersøke hva som kan gjøres for at aksjonærene skal få mer igjen for sine investeringer.

Plattform - Foto: Scanpix

Oljemyggen Panoro Energy skriver i en børsmelding tirsdag at de har hyret FirstEnergy Capital for å lete etter det de kaller mulige strategiske alternativer for selskapets virksomhet i Vest-Afrika.Formålet med arbeidet skal være å øke aksjonærverdiene i selskapet.Dette kan omfatte salg, fusjon, børsnotering, finansiering og/eller andre alternativer.- Selskapet har ikke satt noen tidsplan for gjennomføringen, og har ikke til hensikt å kommentere ytterligere om prosessen med mindre en spesifikk transaksjon er godkjent, skriver Panoro i meldingen.Panoro Energy er ned nærmere 40 prosent på Oslo Børs det siste året. I løpet av fjoråret falt aksjen 50 prosent.Les hele meldingen fra Panoro her