Lavere olje- og bensinlagre i USA

Amerikanske olje- og bensinlagre falt mindre enn ventet. Nøytral rapport, mener DNB-analytiker Torbjørn Kjus.

Torbjørn Kjus. Foto: Finansavisen

Statistikk fra det amerikanske energidepartementet (DOE) offentliggjort onsdag viser at de amerikanske råoljelagrene falt 0,8 millioner fat til 377,4 millioner fat i uken frem til 13. juli.Bensinlagrene falt 1,8 millioner fat til 205,9 millioner fat, mens destillatlagrene steg 2,6 millioner fat til 123,5 millioner fat.Konsensus ifølge Bloomberg var at oljelagrene ville falle 1,3 millioner fat, mens bensin- og destillatlagrene var ventet opp hhv. 1,2 og opp 1,3 millioner fat.Oljeanalytiker Torbjørn Kjus i DNB Markets har et "nøytralt" førsteinntrykk av lagerrapporten. Han er "bullish" til bensin, og "bearish" til destillater.Følg HegnarOnline på Facebook her!