Archer vurderer emisjon

Archer vil få problemer med å overholde låneforpliktelser som utløper i tredje kvartal.

John Fredriksen - Foto: Scanpix
Energi

Oljeserviceselskapet Archer skriver i rapporten for andre kvartal at selskapet enten må generere en høyere EBITDA-vekst enn det som ventes internt eller forhandle frem en gunstig avtale med sine långivere for å overholde låneforpliktelser som utløper i tredje kvartal.Flere omfattende alternativer vurderes. Archer ser på muligheten for å søke ytterligere endringer eller fritak med långiverne, eller tegne låneavtaler med hovedaksjonærer.Et annet alternativ er å selge eiendeler eller skaffe ytterligere egenkapitalfinansiering gjennom støtte fra sine hovedaksjonærer.John Fredriksen er hovedaksjonær i Archer.Archer faller 9,8 prosent til 10,60 kroner på Oslo Børs.

Nyheter
Børs