- Hat-trick av Aker Solutions

- Mer av det samme, please, sier meglergigant om Aker Solutions. Flere meglerhus hyller selskapet.

Publisert 15. aug. 2012 kl. 10.13
Oppdatert 15. aug. 2012 klokken 10.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 108 ord
Kjell Inge Røkke. Foto: Finansavisen

HSBC gjentar sin positive "overweight"-anbefaling på Aker Solutions. Kursmålet på 140 kroner står fast, melder TDN Finans."Hat-trick-fullført; mer av det samme, please", er tittelen på notatet. Det vises til at Aker Solutions har rapportert bedre tall enn ventet tre kvartaler på rad."Ordrereservemomentet er svært sterkt og anbudsaktivitet er på høye nivåer", skriver meglerhuset.For øvrig høyner Barclays Capital kursmålet på Aker Solutions fra 110 kroner til 125 kroner.Goldman Sachs høyner sitt kursmål på Aker Solutions fra 138 til 142 kroner.Nordea Markets nedgraderer imidlertid Aker Solutions fra sterk kjøp til kjøp, men opprettholder kursmålet på 130 kroner.Aker Solutions er sist omsatt for 101,50 kroner, som er identisk med tirsdagens sluttkurs.