Ser BW Offshore opp 42 prosent

BW Offshore-aksjen kan stige over 40 prosent, tror meglerhus.

Foto: BW Offshore
Energi

BW Offshore har lagt frem rapporten for andre kvartal i dag.Omsetningen kom inn på 222,5 millioner dollar, hvilket var 5,7 prosent over DNB Markets' estimat og 9,6 prosent over konsensus. EBITDA for kvartalet endte på 26,9 millioner dollar. Dette var likt med meglerhusets estimat, men 10 prosent lavere enn konsensus.- Rapportert EBITDA ble som forventet trukket ned av et tap på 50 millioner dollar knyttet til Papa Terra-prosjektet, mens en ikke forventet engangsgevinst på 8 millioner dollar i forbindelse med Ningaloo Vision kompenserer for deler av dette. Utbytteforslaget på 0,01 dollar pr aksje var i tråd med våre forventninger, skriver DNB Markets.Meglerhuset har en kjøpsanbefaling på BW Offshore med et kursmål på 7 kroner pr aksje. Det innebærer en oppside på 42 prosent.BW Offshore-aksjen faller 2,8 prosent til 4,92 kroner.

Nyheter
Børs