To nye TTS-kontrakter

TTS Group rapporterer om to nye kontrakter

Publisert 9. aug. 2012 kl. 15.13
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 111 ord
Johannes Neteland Foto: Scanpix

TTS Group ASA har, gjennom datterselskapet TTS Handling Systems AS, inngått to kontrakter av skipshåndteringssystemer med en samlet verdi på ca 50 millioner kroner. Den ene med Samho Ltd i Sør Korea og den andre med Pella skipsverft i Russland, fremgår det av en børsmelding.Kontrakten med Samho Ltd er for to såkalte shiplifts. Utstyret vil bli levert i juli 2014, og er av samme type som forrige kontrakt med Samho Ltd fra januar 2012. Kontrakten med Pella skipsverft er utstyr for skipshåndtering (wedged slipway launching system) og vil bli levert i juli 2013.Prosjektene vil bli utviklet av TTS Handling Systems AS i Drøbak, et selskap i TTS Port & Logistics divisjonen.