Toppsjefens supergevinst

Spectrum-sjef Rune Eng har kjempegevinst på opsjoner etter at aksjen har tredoblet seg.

Publisert 14. aug. 2012 kl. 06.49
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 86 ord
Spectrum-sjef Rune Eng. Foto: Finansavisen

Sjefen for seismikkselskapet Spectrum, Rune Eng, sitter ifølge Finansavisen på en opsjonsgevinst på over 58 millioner kroner. Da Eng startet i jobben sent i 2010 ble han tildelt tre millioner opsjoner, tilsvarende syv prosent av selskapet hvis samtlige blir innløst. Etter den tid har aksjen tredoblet seg.- Vi har levert vesentlige forbedringer i både omsetning og driftsresultat, noe aksjeeierne har nytt godt av. Da drypper det litt på klokkeren også, sier Eng til avisen.Spectrum-sjefens opsjonsprogram løper til 2015 og kan utløses i angitte porsjoner hvert år.