Det norske kommer med ny melding fredag

To ganger på kort tid har Det norske oljeselskap sendt ut melding om foreløpige boreresultater. I dag får vi vite hvorfor.

Erik Haugan. Foto: Scanpix
Energi

Det norske oljeselskap meldte fredag morgen at de nå har fått indikasjoner på tilstedeværelse av hydrokarboner i Salina prospektet. Det er andre gang på kort tid at selskapet melder om foreløpige boreresultater.I løpet av fredag vil selskapet komme med en egen melding for å utdype denne praksisen, forteller konsernsjef Erik Haugane til TDN Finans.- Vi kommer med en egen pressemelding på hvorfor i løpet av dagen. Det er vel litt myndighetspress som gjør at det blir sånn, sier han.Det norske-sjefen ønsker derimot ikke å kommentere om det er olje eller gass i Salina.- Nei, det er operatørene som rapporterer etterhvert, hvor vi er tvunget til å holde markedet informert om informasjonen vi får fra riggen. Dette er litt utolket data som kommer inn og vi vet bare at det er observert hydrokarboner, og da får markedet vite det, sier han til nyhetsbyrået.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs