Eni valgte DOF

DOF Subsea Australia har vunnet en hovedservice-avtale med Eni.

Mons Aase. Foto: Finansavisen
Energi

DOF Subsea Australia, et datterselskap av DOF ASA, har vunnet en tre årig hovedservice-avtale med Eni JPDA 06-105 Pty Ltd for tjenester knyttet til inspeksjon, overvåking, vedlikehold og reparasjon (IMMR) i forbindelse med drift av Kitan-feltet i Joint Petroleum Development Area (JPDA) i Timor-sjøen.Skandi Hawk, som er den siste nyanskaffelsen til DOF Subseas regionale flåte, vil bli brukt som plattform for dette arbeidet fra august 2012. Arbeidet består i tillegg av ROV-inspeksjon og generelle felttjenester.Prosjektledelse og ingeniørtjenester vil bli utført ved DOF Subsea sine kontorer i Perth og Singapore, med vektlegging på maksimering av innholdet fra Timor.

Nyheter
Børs