Mer Kværner-jobb på Edvard Grieg-feltet

Kværner sikrer seg nå mer jobb i forbindelse med Edvard Grieg-feltet.

Jan Arve Haugan. Foto: Scanpix
Energi

Kværner er tildelt Edvard Grieg-oppdrag etter at Lundin har erklært en opsjon i kontrakten som ble inngått i mai i år, opplyses det i en melding.Avtalen omfatter offshore påkobling og ferdigstillelsesassistanse, og har en verdi på 525 millioner kroner.Kværner vant i mai i år kontrakten for engineering, innkjøp og fabrikasjon (EPC) av dekket til Edvard Grieg-plattformen, med kontraktsverdi på 8 milliarder kroner, og det er i forbindelse med denne det nå er utøvd en opsjon.Lundin Norway er operatør og eier 50 prosent av lisensen, mens Wintershall og RWE Dea eier henholdsvis 30 og 20 prosent.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs