Siem vil ikke selge i Subsea 7

Styreleder Kristian Siem tilbakeviser spekulasjoner om at Siem Industries ønsker å redusere sin eksponering mot Subsea 7.

Kristian Siem. Foto: Scanpix
Energi

Styreleder for Subsea 7 og Siem Industries, Kristian Siem, sier til TDN Finans at Siem Industries ikke har ønske om å redusere sin eksponering mot Subsea 7.Subsea 7-aksjen var tynget av salgspress onsdag og var ned 1,2 prosent til 132,30 kroner på meldingen om at Siem Industries vil bruke Subsea 7-aksjer som sikkerhet for en plassering av konvertible aksjer.- Vi bruker Subsea 7-aksjene som sikkerhet i og med at Siem-aksjene ikke er likvid og derfor uegnet som konverteringsmiddel. Dette har vi gjort en gang før selv om det er noe uvanlig. Subsea 7 er såpass likvid at den egner seg bra som betalingsmiddel, sier Siem.Siem Industries har ikke til hensikt å redusere sin aksjepost i Subsea 7, opplyser han.Subsea 7-aksjen stiger 0,2 prosent til 132,50 kroner.

Nyheter
Børs