Slik går det med oljeprisen fredag

Investorene spekulerer nå i om oljeprisen har steget for mye.

Olje - Foto - Scanpix
Energi

Brent-oljen med levering i oktober faller fredag morgen 0,20 prosent til 113,26 dollar fatet, mens WTI-oljen i øyeblikket omsettes for 95,18 dollar fatet, ned 0,37 prosent.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 114,58 dollar ved børsslutt torsdag.Prisen steg så videre torsdag kveld etter at tall fra amerikanske Energy Information Administration (EIA) viste at oljelagrene krympet langt mer enn ventet i uken som gikk, samt at sjef i Den europeiske sentralbanken (ESB) Mario Draghi varslet tiltak for å lette eurokrisen.Fredag morgen spekulerer investorer ifølge TDN Finans derimot i at prisene har steget for mye.- Oljen har nå kommet til et punkt hvor prisene høyst sannsynlig har funnet et fornuftig leie. Det er ikke sannsynlig at vi i løpet av de kommende månedene vil oppleve en situasjon med noen betydelig vekst i etterspørselen etter olje, sier sjefanalytiker i CMC Markets, Ric Spooner, til Bloomberg News, ifølge nyhetsbyrået.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs