Slik går det med oljeprisen torsdag

Oljeprisene styrkes igjen torsdag morgen.

Olje - Foto - Scanpix
Energi

Brent-oljen med levering i november omsettes torsdag morgen for 113,50 dollar fatet, opp 0,36 prosent, mens WTI-oljen stiger 0,57 prosent til 95,90 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 113,45 dollar fatet ved børsslutt onsdag.Oljelagertallene fra American Petroleum Institute (API) viste onsdag ifølge TDN Finans den største reduksjonen på fem uker, og lagrene ble redusert med hele 7,2 millioner fat.Torsdag morgen er fremdeles 49 prosent av oljeproduksjonen i Mexico-gulfen ute av drift som følge av orkanen Isaac, melder nyhetsbyrået.Det er også knyttet mye spenning til dagens styremøtet i Den europeiske sentralbanken (ESB). Ifølge NTB tyder lekkasjer til flere medier nå på at Draghi vil legge fram en konkret plan om oppkjøp av statsobligasjoner.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs