Ferske nyheter fra riggigant

Det amerikanske riggselskapet Transocean har kommet med en flåteoppdatering.

Foto: Finansavisen
Energi

Transocean har kommet med en flåteoppdatering, opplyses det i en melding.Selskapet har blant annet signert en kontrakt for "Sedco Express" for arbeid offshore Nigeria. Avtalen har en varighet på 20 måneder med en dagrate på 600.000 dollar. Riggens tidligere dagrate var på 500.000 dollar.I tillegg har Transocean sikret seg en 30 måneders-kontrakt offshore Gabon for "GSF Constellation II". Dagraten er her på 160.000 dollar, sammenlignet med en tidligere rate på 109.000 dollar.Kunden på "Transocean Amirante" har utnyttet en opsjon på 180 dagers arbeid offshore Egypt. Dagraten økes her fra 275.000 til 305.000 dollar.Transocean melder også at de har solgt "GSF Rig 103". Detaljene i transaksjonen er ikke kjent.Les hele meldingen her. Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs