DNOs styreformann Bijan Mossavar-Rahmani vil nå rette opp oljeselskapets frynsete rykte. Nå har han utsatt London-notering i påvente av høyere aksjekurs og at Økokrim-sakene skal ryddes av veien, skriver Dagens Næringsliv.I slutten av september ble nemligfor brudd på verdipapirhandelsloven, som de ikke har godtatt. I tillegg er konsernsjef Helge Eide og DNOs tidligere sterke mann Berge Gerdt Larsen siktet av Økokrim.- Den globale finansielle situasjonen og DNOs aksjekurs har ikke vært den beste, men vi ønsker å få også disse juridiske sakene ut av verden først, sier styreformannen til avisen.Et av de største hinderne for aksjekursen er situasjonen på Tawke-feltet i Kurdistan, der selskapet har hatt problemer med å få betalt i tråd med sin produksjonsdelingskontrakt.- DNO har grunnlag for en fantastisk organisk vekst. Tawke-feltet har påviste og utvinnbare reserver på over 500 millioner fat olje. Jeg tror at vi over tid vil se at dette feltet blir større og større. Det er sannsynligvis et felt med en milliard fat olje. Dette er et felt i verdensklasse som normalt ikke blir kontrollert av et selskap som DNO, sier Mossavar-Rahmani til DN.- Problemet er å få betalt. Betaling har ikke kommet regelmessig og i henhold til de finansielle vilkårene i kontrakten, sier han.DNO faller onsdag formiddag 0,79 prosent til 10,01 kroner på Oslo Børs. Aksjen har hittil i år steget 33,82 prosent, mens den de siste tolv månedene er opp 52,48 prosent.