Brent-oljen med levering i desember omsettes mandag for 109,13 dollar fatet, ned 0,38 prosent, mens WTI-oljen faller 0,38 prosent til 85,95 dollar fatet.Ifølge USAs nasjonale orkansenter, forventes orkanen Sandy å teffe den amerikanske kysten tirsdag.Det har ført til at Phillips 66, NuStar Energy og Hess ifølge TDN Finans stenger ned eller reduserer produksjonen i raffinerier i New Jersey, som et avvergende tiltak mot en storm som vil kunne bli den verste som har rammet regionen på hundre år.- Hovedbekymringen er ødeleggelser i raffineriinfrastrukturen. Her ligger det potensial for forstyrrelser i markedene, og for lokal og regional produktknapphet, sier sjefanalytiker i CMC Markets i Sydney, Ric Spooner, til Bloomberg News om Sandys mulige konsekvenser for oljesektoren, melder nyhetsbyrået.