Statoil har planer om å bore ni brønner i Barentshavet i løpet av 2013, melder TDN Finans.- Vi vil bore ni brønner i Barentshavet neste år, og vi gleder oss til å se hva Tim Dodson og hans mannskap får til der, uttalte finansdirektør Torgrim Reitan under Statoils kvartalspresentasjon fredag.Statoili 3. kvartal, men driften skuffet.Selskapet meldte om et driftsresultat på 40.881 millioner kroner, mot 39.263 millioner kroner året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på 42.249 millioner kroner.Meglerhuset Arctic Securities, ved analytiker Trond Omdal, som relativt svake, men beholder likevel trolig sin kjøpsanbefaling på aksjen.Statoil stiger fredag 1,19 prosent til 144,30 kroner på Oslo Børs. Aksjen har hittil i år falt 5,99 prosent, mens den de siste tolv månedene er opp 1,48 prosent.