Analytiker: - Subsea 7 snakker ned forventningene

Subsea 7 leverte solide tall for tredje kvartal mandag morgen. Likevel faller aksjen.

Seven Sisters, Subsea 7. Foto: Selskapet
Energi

Subsea 7 la frem tredjekvartalstall mandag morgen, og løftet både topp- og bunnlinjen markert . Aksjen faller likevel 2,54 prosent til 118,80 kroner.- Aksjen detter fordi de snakker ned 2013, selv om det til en viss grad har vært forventet, så var dette mer enn forventningene sett fra analytikernes ståsted, sier analytiker i Pareto, Kristian Diesen, til Reuters.Les om og delta i Norges råeste børskonkurranse! Blant annet sier selskapet ifølge nyhetsbyrået at utsiktene for 2013 vil bli dempet som følge av forsinkelser i prosjekttildelinger i 2012 og at flaksehalser vil påvirke industrien negativt.- Kvartalet er fint, men fokuset ligger på 2013, og det de i realiteten sier er at forventningene er for høye, og at det er Nordsjøen som driver det, sier Diesen.- Vi hadde kjøp, det blir endringer i estimater og target, det skal ned over hele linja, sier Pareto-analytikeren til Reuters.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs