Fredriksen-selskap inngår allianse

John Fredriksen-dominerte Archer har sammen med Westcon opprettet alliansen Archer & Westcon Alliance.

John Fredriksen - Foto: Scanpix
Energi

Archer og Westcon har inngått alliansen Archer & Westcon Alliance (AWA) for felles kontaktpunkt for store modifikasjons- og oppgraderingsprosjekter på norsk sokkel, melder TDN Finans.- Westcon og Archer er to komplementære, ledende selskaper som gjennom en allianse skaper en solid, pålitelig og kostnadseffektiv leverandør med et tjenestespekter som ingen av våre konkurrenter kan matche, sier konsernsjef i Westcon Group, Øystein Matre, til nyhetsbyrået.Partene i alliansen har planer om å fordele arbeidet i prosjekter mellom seg der de er best egnet, og typisk vil Archer levere ingeniørtjenester og prosjektledelse, mens Westcon blant annet vil levere konstruksjonstjenester som 3D-skanning og modellering, produksjon og installasjon av utstyr og overordnede prosjektkontrollsystemer.Archer faller onsdag formiddag 0,77 prosent til 5,16 kroner på Oslo Børs. Aksjen har hittil i år steget 12,17 prosent, mens den de siste tolv månedene er ned 66,05 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs