- Milliardkontrakter er ingen game changer

Subsea 7 var en av vinnerne på Oslo Børs onsdag. Analytiker kommenterer.

Endre Storløkken - Foto: Iván Kverme, Finansavisen
Energi

Subsea 7 var blant aksjene som gikk mot strømmen på Oslo Børs onsdag, etter en oppgang på 1,3 prosent til 142,90 kroner.Oppgangen kom etter tre nye kontrakter i Brasil på i alt 300 millioner dollar.- Det er ingen "game changer", men det viser at det fortsatt er et godt marked, og de har hatt et veldig bra momentum så langt i 2013 og annonsert ordrer for 1,3 milliarder dollar, sier analytiker Endre Storløkken i Danske Markets til Reuters.- Det tyder på vekst i ordrereserven for 2013 og det er positivt for inntektene fremover, sier han.Storløkken har ifølge nyhetsbyrået kjøp og kursmål på 160 kroner før Subsea 7 legger frem kvartalstall torsdag morgen. Nesten samtlige i en Reuters-undersøkelse i forkant har kjøp før tallene.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs