Oljelagrene overrasker i USA

Amerikanske råoljelagre stiger mer enn ventet, mens bensinlagrene faller mye mer enn ventet. Oljeprisen reagerer ned.

Foto: Scanpix
Energi

Statistikk fra det amerikanske energidepartementet (DOE) offentliggjort onsdag viser at de amerikanske råoljelagrene steg 2,6 millioner fat til 384,0 millioner fat i uken frem til 8. mars.Bensinlagrene falt 3,6 millioner fat til 224,3 millioner fat, mens destillatlagrene steg 0,1 millioner fat til 120,4 millioner fat.Konsensus ifølge Bloomberg var at oljelagrene ville stige 2,3 millioner fat, mens bensin- og destillatlagrene var ventet ned hhv. 1,2 og 2,0 millioner fat.Oljeprisen reagerer ned på tallene.Brent april-olje er marginalt ned til 109,64 dollar fatet, mens WTI-oljen fortsatt stiger 48 cent til 93,02 dollar fatet.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Næringsliv