Vill aksje opp 820 prosent i år

Norse Energy har gått fullstendig bananas på Oslo Børs.

Norse-sjef Mark Dice. Foto: Finansavisen
Energi

Gasselskapet Norse Energy fortsetter den elleville ferden på Oslo Børs. Siste notering er 2,95 kroner, opp 28,3 prosent. På én uke er oppturen på 123,5 prosent, mens oppturen så langt i år er på vanvittige 822 prosent.Tidligere i mars ble det kjent at New York-politikerne vil forby fracking i ytterligere to år til 2015. Nå går saken videre i delstatens senat. NECs eiendeler i New York kan få en kraftig verdiøkning hvis forbudet mot fracking blir opphevet.Svenske Försäkringsaktiebolaget Avanza Pension flagget onsdag kjøp av store poster i Norse. Avanza sitter nå på 5.816.745 aksjer, noe som tilsvarer 5.35 prosent av aksjene.Haugesun Psykiatriske Senter, som tidligere har sittet på 700.400 aksjer, har imidlertid kvittet seg med aksjer. Mandag røk de ut av topp 30-listen, hvor man må ha 604.000 aksjer for å komme med.

Nyheter
Børs