BW Offshore melder om et resultat etter skatt på 29,1 millioner dollar i 1. kvartal 2013, mot 5,5 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 21 millioner dollar.Resultat per aksje ble 0,04 dollar, mot 0,01 dollar ved samme korsvei i fjor. Her var det ventet et resultat på 0,03 dollar per aksje.Resultatet før skatt ble 38,1 millioner dollar, sammenlignet med 11,6 millioner dollar året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa et resultat før skatt på 29 millioner dollar.Driftsresultatet ble 52,2 millioner dollar, mot 27,3 millioner dollar året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på 43 millioner dollar.Driftsinntektene beløp seg til 222,2 millioner dollar, sammenlignet med 217,5 millioner dollar i 1. kvartal 2012. Analytikernes forventninger lå her på 220 millioner dollar.BW Offshore mener ifølge TDN Finans at utsiktene for FPSO-virksomhet fortsatt er god og vil vokse selektivt, samt se en bedring i risiko-/avkastningsforholdet for nye FSPO-prosjekter.Selskapet melder også at de venter å ferdigstille finansieringen for "BW Joko Tole" på 250 millioner dollar i juni.Her er og .