BW Offshorei første kvartal.Det gjør at Handelsbanken Capital Markets nå vil heve sine estimater, og meglerhuset tror konsensus for EBITDA i 2013 vil økes 6-7 prosent."Salget kom inn på 222 millioner dollar, noe som var på linje med forventningene. Men gitt solid drift, en høy utnyttelsesgrad på 98,2 prosent og kostnader som var lavere enn ventet, endte EBITDA på 117 millioner dollar - 8 prosent over konsensus", skriver Handelsbanken i en oppdatering.Meglerhuset har en accumulate-anbefaling på aksjen, med et kursmål på 6,6 kroner.BWO stiger onsdag formiddag 4,55 prosent til 6,90 kroner. Aksjen har hittil i år klatret 36,53 prosent, mens den de siste tolv månedene er opp 0,84 prosent. AF Gruppen ble lagt frem torsdag i forrige uke. Handelsbanken mener selskapet startet 2013 med et solid sett med resultater.De påpeker at selv om tallene var under forventet, endte omsetningen i perioden 3 prosent høyere enn i fjor, mens EBIT var hele 21 prosent over samme kvartal i 2012.Meglerhuset mener også at ordreboken er på et behagelig nivå på 9,3 milliarder kroner, opp 2 prosent fra første kvartal i fjor.Handelsbanken gjentar sin kjøpsanbefaling på aksjen med et kursmål på 68,00 kroner.AF Gruppen stiger onsdag 2,27 prosent til 56,25 kroner på Oslo Børs. Aksjen er hittil i år opp 7,55 prosent, mens den de siste tolv månedene har steget 19,20 prosent.