Flere meglerhus er ute med TGS-oppdateringer i kjølvannet av selskapets kapitalmarkedsdag i London torsdag.Carnegie kutter anbefalingen fra kjøp til hold , melder Reuters. Kursmålet er på 220 kroner."Selv om TGS forblir sikre på at det vil klare å vokse, som en funksjon av positive markedsutsikter og en voksende markedsandel av multiklientmarkedet, er vi mindre overbevist og ser den nåværende verdivurderingen som riktig", skriver meglerhuset.DNB Markets gjentar en hold-anbefaling på TGS. De har et kursmål på 210 kroner."Gårsdagens kapitalmarkedsdag i TGS Nopec ga ingen grunn til å gjøre endringer i estimatene, og det viktigste vi tok med oss var styrket tillit til virksomheten rettet inn mot onshore investeringene. Salgskurven for onshorearbeider har normalt vært strukket mer ut enn for offshore, men avkastningen på nye onshore har likevel ligget på et solid nivå", heter det i dagens morgenrapport fra meglerhuset.TGS faller 0,3 prosent til 209,40 kroner.