Bjørnar Iversen er ansatt som ny adm. direktør i Songa Offshore, opplyses det i en melding.Han starter i stillingen fra 1. juni, og tiltrer dermed kun uker etter at han begynte som president i Songa Rig.- Noen ganger er man bare heldig nok til å finne gull i egen lomme. Etter en lang søkeprosess og vurdering av mange kandidater innså vi at vi allerede hadde den ideelle kandidaten i vårt eget selskap, sier midlertidig konsernsjef og styreleder, Jens A. Wilhelmsen, i en kommentar.- Bjørnar forstår bransjen etter 17 år i Odfjell Drilling, han har omfattende internasjonal og operativ ledererfaring, og viktigst - erfaring om Kategori D-prosjektet, påpeker han.Iversen har frem til februar i år vært en del av ledergruppen i Odfjell Drilling i 12 år, og han siste stilling var som president og konsernsjef i Odfjell Galvao Ltda i Brasil.