Analytiker: - Et sukk av lettelse

- Kanselleringen er et sukk av lettelse, sier analytiker Eivind Tønnesen i Swedbank First Securities i forbindelse med Aker Solutions.

Øyvind Eriksen. Foto: Scanpix
Energi

I dag ble det kjent at Statoil og Aker Solutions har kommet til enighet om å kansellere kontrakten for leie av en kategori B-rigg.- Kanselleringen er et sukk av lettelse, gitt den tidligere ukjente investeringsprofilen og stor risiko knyttet til teknologitilpasning, og kan aksellerere en utskillelse av Aker Oilfield Services noe, skriver analytiker Eivind Tønnesen i Swedbank First Securities ifølge Reuters i en analyse.- Vi forventer at første halvår 2014 vil være det mest sannsynlige, men det er avhengig av Skandi Akers oppstart i Angola for Total, skriver han videre.Tønnessen har en kjøpsanbefaling på Aker Solutions med kursmål 100 kroner.Aker Solutions faller 3,3 prosent til 83,85 kroner

Nyheter
Børs