KjøpLogg inn

Analytikerens fem favorittaksjer

Analytiker i Fondsfinans tror på bedre tider for oljeserviceselskapene. Her er fem av hans aksjefavoritter.

Publisert 8. juni 2013 kl. 10.05
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 110 ord
Subsea 7-skip

Analytiker i Fondsfinans, Petter Narvestad, venter vekst og bedre marginer for oljeserviceselskapene. Holder oljeprisen seg, mener han aksjekursene skal opp, skriver Finansavisen.Analytikeren mener at flere selskaper er klare for en reprising, og anbefaler kundene å være eksponert i Subsea 7, Prosafe og Seadrill. Han tror også at det er tid for kursoppgang for supplyselskapene, og anbefaler å kjøpe Siem Offshore og Deep Sea Supply.- Salget av Troms Offshore til Tidewater og Deep Sea Supplys nye joint venture i Brasil, bekrefter at det finnes strategiske kjøpere, som kjøper til priser som understøtter skipsverdiene som ligger bak estimatene for verdijusterte egenkapital, sier Narvestad til avisen.Les hele saken i helgens utgave av Finansavisen!