KjøpLogg inn

Fersk avtale for DNO

DNO-datter har nå inngått en ny farm-out-avtale for Sfax Offshore-lisensen og Ras El Besh-konsesjonen i Gabèsbukten i Tunisia.

Publisert 4. juni 2013 kl. 08.36
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 105 ord
Bilder DNO.no

DNO Internationals datterselskap DNO Tunisia har nå inngått en ny farm-out-avtale, opplyses det i en melding.Avtalen er inngått med Atlas Petroleum Exploration Worldwide og Eurogas International for Sfax Offshore-lisensen og Ras El Besh-konsesjonen.Kontrakten gir DNO Tunisia operatørskap med en eierandel på 87,5 prosent, men gjennomføring av avtalen er forbeholdt visse betingelser, som blant annet godkjennelse av tunisiske myndigheter.Sfax Offshore-lisensen og Ras El Besh-konsesjonen ligger i Gabèsbukten i Tunisia og dekker 3.296 kvadratkilometer i grunne havområder. Hittil har det blitt gjort tre funn med utvinnbare ressurser på 35-60 millioner fat olje.Eiendelene skal ha betydelig letepotensial med 29 identifiserte prospekter.Les hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!