Statoil faller 0,15 prosent til 132,50 kroner på en negativ Oslo Børs onsdag ettermiddag.Selskapet meldte i morges om en i Barentshavet, noe som kan tolkes som et svar på fra tidlig i mai.Statoil uttrykker fortsatt usikkerhet med hensyn til ressursestimat og investeringsnivå. Det strengere skatteregimet gjør ifølge Reuters isolert sett at Statoil trenger syv dollar i økt oljepris for å klare break-even på prosjektet.- Jeg tror det er reelt. Det er mange usikkerhetsmomenter, og så kommer det endringer i skatteregimet på toppen, sier analytiker John Olaisen i ABG Sundal Collier til nyhetsbyrået.Likevel gjentar Statoil målet om 2,5 millioner produserte fat per dag i 2020, opp fra rundt 2,0 millioner i dag. 1,4 millioner av dette skal komme fra norsk sokkel.50 prosent av Castberg-prosjektet betyr bortfall av 100.000 fat olje for Statoil, hvilket ifølge Reuters indikerer rikelig med slingringsmonn i langsiktige mål.