Questerre startet boring

Questerre fortsetter jakten på skifergass i Alberta, Canada. Har startet boring på ny brønn. Aksjen stiger.

Mike Binnion, CEO i Questerre Energy. Eivind Yggeseth/FA / Eivind Yggeseth/FA
Energi

Questerre har startet boringen av den femte brønnen (05-23) som sikter seg inn på den væskerike Montney-skiferen i Kakwa-Resthaven-området av Alberta.Det skriver selskapet i en børsmelding sendt ut fredag morgen.Questerre har 25 prosent working interest i brønnen.Borigen er ventet fullført innen slutten av september.Questerre venter å delta i boringen av ytterligere to brønner på det aktuelle arealet i løpet av året.Markedet har reagert med å sende aksjen opp 1,3 prosent til 5,38 kroner. Hovedindeksen er ned 0,2 prosent til 492,56.Hele meldingen her.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs