Subsea 7 tviholdt på prisen - tapte kontrakten

Ifølge Upstream og TDN Finans skal Subsea ha tapt kampen om Chevrons Bangka-prosjekt utenfor Indonesia.

Subsea 7-skip
Energi

Technip og Meindo Elang Indah ligger an til å få kontrakten på Chevrons Bangka-prosjekt utenfor Indonesia, etter å ha slått Subsea 7/Timas Suplindo i anbudskampen. Dette skriver nyhetsbyrået TDN Finans.Ifølge Upstreams ikke-navngitte kilder fikk Technip-gruppen den første kontrakten etter å ha slått av 10 millioner dollar på prisen til 186 millioner dollar for å havne nær Chevrons egen anslag på Surf-kontrakten på 184 millioner dollar.Subsea 7 og Timas Suplindo skal ha ligget best an initielt med et tilbud på 193 millioner dollar, men Subsea 7 skal ha motsatt seg å redusere prisen.Endelig kontraktstildeling er ikke offentliggjort.

Nyheter
Børs